top of page

Mijn naam is Lennard van der Valk

Voordat ik mijn opleiding "Audiovisuele productie (Camera/editing (AV-Specialist))" begon was ik al veel bezig met het maken van video's. Al op jonge leeftijd heb ik mijn hart gegeven aan de filmwereld.

 

​Op het Grafisch Lyceum Rotterdam kwam ik helemaal op mijn plaats. Mijn inzet werd beloond. In de zomer van 2016 werd ik uitgenodigd voor "GLRSummerSchool program for excellent students" waarop ik het jaar hierna gevraagd werd ditzelfde project te begeleiden als coach. 

In mijn tijd op het Grafisch lyceum heb ik twee keer deelgenomen aan de filmwedstrijd Kunstbende. In 2015 werd ik, samen met Berry de Groot, tweede van Zuid-Holland. in 2016 pakte wij de eerste plaats van Zuid-Holland en werden we uiteindelijk derde in de landelijke finale.

Direct na mijn afstuderen besloot ik zo snel mogelijk te starten als zzp-er. Met een uitgebreid netwerk en al het juiste materiaal ben ik van start gegaan met mijn eigen onderneming met pakkende en originele bedrijfsnaam "Lennard van der Valk".

Door de jaren heen heb ik gewerkt voor grote opdrachtgevers, met inspirerende mensen en met behulp van de nieuwste technieken. 

Maar goed. Genoeg over mij. Vertel me eens over jou.

Lennard van der Valk op de set voor een videoclip

Diploma's en Awards

1e Prijs Film

Kunstbende

Zuid-Holland

2016

3e Prijs Film

Kunstbende

Finale

2016

2e Prijs Film

Kunstbende

Zuid-Holland

2015

bottom of page